TANK VOORDELIG BIJ PETRO SERVICE

BRANDSTOFFEN & ADBLUE

Wilt u één van onderstaande producten bestellen?

Onze chauffeurs staan voor u klaar!

DIESEL

Diesel is, net als benzine, een mengsel van koolwaterstoffen, afkomstig van diverse raffinageprocessen. Deze koolwaterstoffen zijn zwaarder dan die in benzine; ze hebben een kooktraject tussen 180 en 370°C.

Voor diesel geldt in België een maximaal zwavelgehalte van 50 mg/kg. Ook aan de Texaco diesel worden standaard hoogwaardige additieven toegevoegd. Deze zorgen voor betere prestaties van de motor, lagere emissies, schonere motor en bescherming tegen corrosie.

Op al onze tankstations kan je eenvoudig met de bankkaart of onze eigen voordelige tankkaart diesel voor jouw voertuig tanken.

Een eigen tank op je bedrijf? Contacteer ons dan voor een scherpe offerte op maat!

BENZINE

Texaco biedt twee soorten benzine: Euro95 (ongelode benzine, 95 octaan) en Euro XL 98 (ongelode benzine, 98 octaan, zonder ethanol).

Aan onze benzine voegen wij standaard een samenstelling toe van kwalitatief hoogwaardige additieven voor betere prestaties van de motor, lagere emissies, schonere motor en bescherming tegen corrosie.

Sinds 1 januari 2017 is de brandstof Euro 95 in België vervangen door 95 E10. 95 E10 is een benzinebrandstof die volgens de geldende normen tot maximaal 10% bio-ethanol bevat. Bio-ethanol is een alcohol die duurzaam geproduceerd wordt uit biomassa, en draagt bij aan CO2 reducering in het wegtransport.

Op al onze tankstations kan je eenvoudig met de bankkaart of onze eigen voordelige tankkaart benzine voor jouw voertuig tanken.

ADBLUE

AdBlue® is de handige oplossing voor euro 4,euro 5 en euro 6 vrachtwagens uitgerust met SCR (Selective Catalytic Reduction). Adblue® is een ongevaarlijke ureumoplossing van 32,5%, een stikstofverbinding in gedemineraliseerd water, speciaal ontwikkeld om uitlaatgassen te behandelen.

Adblue® wordt vermengd met de uitlaatgassen alvorens door de SCR-katalysator te gaan. Deze convertor breekt de gassen af tot schadeloos natuurlijk water en stikstof en is hierdoor beter voor het milieu. Adblue® wordt bewaard in een aparte kleine tank van de vrachtwagen.

Adblue nodig? Op onze stations in Roeselare, Lauwe en Ingelmunster kan je dit tanken aan de pomp.

Wij leveren adblue ook op locatie. Contacteer ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

MAZOUT

Absoluut de warmste! Is het tijd om je tank te vullen? Bestel dan nu eenvoudig je verwarmingsmazout.

PETROLEUM C

Op ons hoofdkantoor in Roeselare kan je Petroleum type c aankopen. Deze hoogkwalitatieve petroleum is speciaal ontwikkeld voor de kleine petroleumkachels. Deze petroleum geeft geen geurhinder bij de verbranding.

STEENKOOL

Bij ons kan je nog steeds steenkool aankopen. Wij leveren vanaf 500 kg ook aan huis. We bieden 2 soorten aan. Black Diamond 12/22 en Black Diamond 20/30.

PELLETS

Door onze samenwerking met de firma Broucke, die gespecialiseerd is in kachels, kunnen wij aan zeer scherpe prijzen pellets van topkwaliteit aanbieden. In Roeselare is er een afhaalpunt waar je ze per zak of per pallet kan afhalen.

Wij leveren ook aan huis als je dit wenst.

KENDALL

Als gespecialiseerd verdeler van de Kendall Oliën kunnen wij een antwoord geven op e meest uiteenlopende eisen op het gebied van oliën en vetten.

Ook hier garanderen we kwaliteit, een scherpe prijs en topservice.

SMEERMIDDELEN

Als texaco merkverdeler verdelen wij ook de kwailiteitsvolle Texaco oliën en vetten. Voor elke toepassing hebben wij een oplossing.

Contacteer ons gerust voor een offerte op maat.